Прескочи на основното съдържание
Ако продължите да използвате този уеб сайт, вие се съгласявате с нашите политики:
  • Декларация
Продължаване
x
  • Вход
Logo
  1. Курсове
  2. ФАКУЛТЕТ "ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ"
  3. Образователно-квалификационна степен "Бакалавър"
  4. Трети курс
  5. Направление „Хранителни технологии”
Курс по "Детски и диетични храни", ТХ, гл. ас. Ира Танева
Курс по "Технология на зърносъхранението и зърнопреработването - I част", ТХ, гл. ас. д-р Иван Димов, ас. Тончо Колев
Курс по "Технология на зърносъхранението и зърнопреработването - II част", ТХ, гл. ас. д-р И. Димов
Курс по "Технология на консервирането - I част", ТХ, проф. д-р инж. И. Танева
Курс по "Технология на консервирането - II част", ТХ, доц. д-р инж. И. Танева
Курс по "Технология на месото и месните продукти - I част", ТХ, гл. ас. д-р Станка Байчева
Курс по "Технология на месото и месните продукти - II част", ТХ, гл. ас. д-р Станка Байчева
Курс по "Технология на плодово-захарните продукти"- доц. Ира Танева, ас. Тончо Колев
Курс по "Технология на птичето месо и яйцата"
Курс по "Технология на растителните липиди и етеричните масла - I част"
Курс по "Технология на растителните липиди и етеричните масла - II част"

Полезни връзки

Национална академична библиотечно-информационна система

Модул за обучение на преподаватели

Вход

Помощ за преподаватели

За връзка с администратори

Mail: support@trakia-uni.bg

Информация за запазване на лични данни
Политики
Get the mobile app