Прескочи на основното съдържание
  • Затваряне
    Превключване при въвеждане на търсеното
  • Български ‎(bg)‎
    • Български ‎(bg)‎
    • English ‎(en)‎
  • Вход
Logo
Затваряне
Превключване при въвеждане на търсеното
  1. Курсове
  2. ВЕТЕРИНАРНОМЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ
  3. Магистърска програма - Санитарна микробиология и безопасност на храните
Обща микробиология
Организация и правно регламентиране на контрола и безопасността на храните - доц. д-р Деян Стратев
„Микробиология на храните“, специалност „Санитарна микробиология и безопасност на храните“, Преподаватели: проф. Тодор Стоянчев, гл.ас. Александра Даскалова
Чужди вещества в храните - гл. ас. Ралица Кючукова
Адитиви в храните- д-р Десислава Бангиева
Хигиена на храненето - гл. ас. Александра Даскалова
Практическо приложение на методите PCR и ELISA при лабораторен анализ на качеството и безопасността на храните - проф. Т. Стоянчев, ас. Д. Бангиева
Хигиена и технология на храни и напитки от растителен произход
Екологични норми на производството на храни - д-р Невена Николова
Епидемиология и публично здраве
Микробиология на околната среда
„Практикум по безопасност на храните“, специалност „Санитарна микробиология и безопасност на храните“, проф. Тодор Стоянчев, доц. Динко Динков, доц. Валентин Русев
Одит на системи ДПП и НАССР. доц. И. Костов, проф. Т. Стоянчев

Полезни връзки

Национална академична библиотечно-информационна система

Модул за обучение на преподаватели

Вход

Помощ за преподаватели

За връзка с администратори

Mail: support@trakia-uni.bg

Информация за запазване на лични данни
Get the mobile app
Политики