Прескочи на основното съдържание
  • Затваряне
    Превключване при въвеждане на търсеното
  • Български ‎(bg)‎
    • Български ‎(bg)‎
    • English ‎(en)‎
  • Вход
Logo
Затваряне
Превключване при въвеждане на търсеното
  1. Курсове
  2. ФАКУЛТЕТ "ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ"
  3. Образователно-квалификационна степен "Магистър"
  4. Направление „Хранителни технологии”

Курс по "Анализ на храните", БКХ, гл. ас. д-р Станка Байчева

  • Преподавател: Станка Байчева

Курс по "Сензорен анализ", спец. БКХ, II/IV семестър, доц. Красимира Добрева

  • Преподавател: Станка Байчева
  • Преподавател: Красимира Добрева

Курс по "Системи за управление безопасността на храните", доц. д-р Ира Танева

  • Преподавател: Иво Ганчев
  • Преподавател: доц. д-р инж. Ира Танева

Курс по "Функционални храни", БКХ, доц. д-р И. Танева

  • Преподавател: доц. д-р инж. Ира Танева

Курс по "Хигиена на храненето", ИД, спец. БКХ, I/III семестър, доц. Красимира Добрева

  • Преподавател: Милен Димов

Курс по "Хранене и биомедицина"

  • Преподавател: Красимира Добрева
  • Преподавател: доц. д-р инж. Ира Танева

Курс по "Хранителни контаминанти", БКХ, доц. Снежана Динева

  • Преподавател: Снежана Динева

Полезни връзки

Национална академична библиотечно-информационна система

Модул за обучение на преподаватели

Вход

Помощ за преподаватели

За връзка с администратори

Mail: support@trakia-uni.bg

Информация за запазване на лични данни
Get the mobile app
Политики